4 decembrie 2023
luni, 4 decembrie 2023
2.1 C
București

Florin Piersic a fost prezent săptămâna trecută la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov „Primul film în care Gopo m-a distribuit se chema ‘De dragul prințesei’ sau ‘O poveste ca în basme’ „

Florin Piersic a fost prezent săptămâna trecută la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov organizat de Cinemaraton în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov. Marele actor este mai în vervă ca niciodată. A vorbit timp de 45 de minute înainte să se difuzeze filmul Harap Alb, în care a jucat în tinerețe. Marele actor și-a prezentat colegii în stilul lui caracteristic și s-a ținut de glume pe tot parcursul discursului său. Pe Mircea Diaconu l-a prezentat ca fiind un ‘ciufut’ atunci când l-a cunoscut. Chiar dacă are 87 de ani, Piersic și-a păstrat șarmul.

„Slăbuț, slăbuțe aplauze. Nu trebuie să mă aflu în treabă. Într-o jumătate de oră, o oră mă încălzesc. Adevărul e că termin greu și încep ușor. Sunt emoționat pentru faptul că mă aflu aici datorită acestor oameni minunați, pot să spun… Îmi place cuvântul acesta pentru că eu sunt îndrăgostit de basme, de povești. Și în cartea pe care am scris-o, care se cheamă ‘Viața este o poveste’… sunt povești.

Deci, toate sunt basme cu povești. De altfel, primul film în care Gopo, Ion Popescu Gopo m-a distribuit se chema ‘De dragul prințesei’ sau ‘O poveste ca în basme’. O să dureze. Doamna Cernat a vorbit extraordinar de scurt. Cum de nu ați mai lungit-o, să îmi mai vină și mie ideile? Mulțumesc maestre. Vă rog să vă ridicați în picioare să vadă lumea ce filme ați făcut și ce om sunteți’, a spus Florin Piersic la Festivalul de Film Cinemaiubit de la Brașov.

mai mult la : /www.viva.ro/

Similar Articles

Comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Instagram

Gopo în presă